آلرژن

آلرژن

آلرژن

آلرژن به مولکولی(عمدتا پروتئینی یا گلیکوپروتئینی) گفته می شود که باعث القای تولید آنتی بادی IgE توسط سیستم ایمنی بدن می شود. هر ماده غذایی(مانند شیر)، عامل محیطی(مانند گرده درختان) یا ارگانیسمی که باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود، منبع آلرژن نامیده می شود.

آلرژن

  • آلرژن ها به گروه های مختلفی طبقه بندی می شوند :
  • آلرژن های غذایی (مانند شیر، گندم ، تخم مرغ و بادام زمینی)
  • آلرژن های استنشاقی شامل آلرژن های استنشاقی موجود در خانه (مانند مایت های گرد و غبار خانه ، برخی قارچها، سوسکها و آلرژن های مرتبط با حیوانات مانند مو و شوره گربه و سگ)
  • آلرژن های استنشاقی خارج از خانه (مانند گرده های درختان، علف های هرز و چمن ها و برخی قارچها)
  • آلرژن های دارویی( مانند آنتی بیوتیک ها )
  • آلرژن های حشرات( زنبور)
  • آلرژن های شغلی (مانند لاتکس ) و انواع دیگر.

برخی از خدمات آزمایشگاه سیمرغ :

سنجش سطح داروها 

تست آلرژی

آزمایش سرطان های خون و لنف

آزمایش هایپیوند 

روماتولوژی

بیماری های نقص ایمنی 

بیماری های غدد و متابولیک 

و …..

راه های ارتباطی با آزمایشگاه سیمرغ

کانال تلگرام 

اینستاگرام 

 info@simorghlab.ir

شماره تماس های آزمایشگاه

 شماره تماس 021-66426891
 شاره فکس 021-66426891

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
با تشکر، مدیریت سایت آزمایشگاه تشخیص پزشکی سیمرغ

بدون نظر

درج دیدگاه شما

دو × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.